Preloader

SZIA, MÁR VÁRTALAK!

Szandi vagyok, a Kerttündér virágműhely megálmodója.

2021-ben kezdtem el esküvők dekorálásával foglalkozni. Az elmúlt években sok pár szavazott nekem bizalmat, amiért végtelenül hálás vagyok. Boldog vagyok, hogy én dekorálhattam a közös életük egyik legszebb napját. Nagyon megtisztelő és felemelő érzés a szerelmesek dekorációs álmait megvalósítani.

Szeretem, amikor az általam készített virágkompozíciók különleges pillanatok részévé válnak, és boldogságot hoznak az ifjú pár és a vendégek életébe.

Kertészmérnök, virágkötő és esküvői dekoratőr vagyok.

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy az életem szó szerint a virágok és a dísznövények körül forog. Gyerekkorom óta imádom a virágokat és a természetet, lenyűgöznek a növények, a pillangók, a madarak és a különleges rovarok.

Budapesten élek, itt található a bázisunk is.

A férjemnek köszönhetem, hogy elindultam ezen a mesebeli, virágos úton, az Ő támogatása nélkül nem sikerült volna valóra váltanom ezt az álmot.

A kedvenc virágaim közé tartozik a kökörcsin, a kockásliliom, a hóvirág, a boglárka és az orchidea, de szinte az összes virág lenyűgöz, mind egyedi és különleges szépség.

A kedvenc színem a zöld, de kevés olyan szín van, amit ne imádnék, élek-halok a színekért.

Számomra az esküvők dekorálása nem csak munka. A nagy napotokat én is mindig izgatottan várom. Mindent megteszek azért, hogy minden a helyén legyen és tökéletes legyen.

Precizitás, lelkiismeretesség és kedvesség jellemez.

Az oldalon megtalálod az eddigi munkáimat, amik bízom benne, hogy inspirációként szolgálhatnak az esküvői virágdíszeitek tervezésében.

Főképp a természetes hatású dekorációkat kedvelem, amik virágokban, szárazvirágokban és vágott zöldekben gazdagok. Szeretek különleges kéréseket is teljesíteni, meghökkentő színkombinációkat, extra kiegészítőket is szívesen használok a díszeimben.

Örömmel dekorálnám a te nagy napodat is, keress bizalommal!

árajánlat

Fontosnak tartom, hogy az elkészült dekoráció ne csak gyönyörű, hanem személyre szabott és egyedi is legyen. Ezért készítettem egy árajánlatkérő űrlapot, ahol megadhatod azokat a dekorációs elemeket, amelyek számodra a legfontosabbak. Az általam készített dekoráció garantáltan olyan lesz, amilyet mindig is megálmodtál.

Nagyon örülnék, ha a virágdíszeimmel még emlékezetesebbé tehetném az esküvődet.
Szeretettel várom a megkeresésedet!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.