Preloader

Esküvői dekorációk

Valódi esküvők, igaz szerelmek, varázslatos pillanatok

Az esküvő különleges alkalom, ahol az emberek megünnepelhetik a szerelmet és a boldogságot. Nagyon fontos szerepe van az esküvői dekorációnak abban, hogy megteremtsék az alkalomhoz illő hangulatot. Az én feladatom az, hogy felejthetetlen és varázslatos esküvői dekorációt készítsek neked.
Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz feltenni, örömmel válaszolok rá.
Keress bizalommal, és együtt megvalósítjuk az álomesküvőtöket!

Wedding Lake, Esküvők taván menyasszony és vőlegény csepp alakú csokorral

Betti & Attila

Bettit és a dekorációs elképzeléseit már az első pillanattól nagyon kedveltem. Most is nagyon boldog vagyok, hogy engem választottak, örömmel valósítottam meg a pávatollas dekorációjukat.

Vera & Levi

Vera és Levi a Wedding Wood legszebb fája alatt esküdtek egymásnak örök hűséget. Hát nem romantikus?

Tina & Ákos

Nagyon szeretem Tina és Ákos esküvői fotóit, sugárzik róluk az öröm és a végtelen szeretet. Egyedi szárazvirágos díszeket készítettem a nagy napjukra, neked hogy tetszenek?

Bius & Ricsi

Az egyik legkülönlegesebb nyári esküvő, ahol Bius és szerelme Ricsi mondták ki a boldogító igent.

Fanni & Bence

Fanni és Bence szeptemberi esküvője volt az egyik legkedvesebb munkám. Az asztalokat hosszú, élő eukaliptusz girlandokkal díszítettük. A zöld színű dekoráció a természetességet és a harmóniát sugallta, és mindenki el volt ragadtatva az egyszerűség és a letisztultság eleganciájától.

Zsófi & Ákos

Ha te is szereted a vadvirágos réteket, akkor Zsófi és Ákos fotóit imádni fogod. Vidám színek és nem mindennapi virágok találkoznak a virágdíszeikben.

Panna & Ádám

Panna és Ádám volt az első pár, akik megbíztak az esküvőjük dekorálásával. Vegyészmérnökök, ezért lombikokat is használtunk az asztaldekorációban. Igazán romantikus és egyedi dekoráció született, ami garantáltan emlékezetes volt mindenki számára!

Barbi & Robi

Barbi és Robi finom pasztell színeket kértek a nagy napjukra és én örömmel tettem eleget a kérésnek. Az első kérdésük az volt, ezek tényleg igazi virágok? Annyira szépek!

Klau & Dénes

Klaudia és Dénes májusi nagy napját sok száz apró virággal díszítettük. Én gondoskodtam a virágdíszekről, ők pedig a dekorációs elemekről.

Réka & Dávid

Réka és Dávid esküvőjén barack színt is használhattam a dekorációban. Az indusztriális helyszínhez remekül passzolt, és úgy érzem, hogy hozzájárult ahhoz, hogy a nagy napjuk még szebb és emlékezetesebb legyen. Köszönöm, hogy engem választottatok!

Viki & Gábor

Imádom az extravagáns menyasszonyi csokrokat, ezért nagyon boldog vagyok, hogy Viki csokrát elkészíthettem. Számos különleges virágot használtam a kompozícióhoz, amely igazán lenyűgözővé tette azt. Viki boldogsága pedig még inkább fokozta az örömömet, hiszen semmi sem tesz boldogabbá, mint egy elégedett vevő.

Noémi & Balázs

Noémi és Balázs romantikus esküvőjét a Ezüst Villa Rendezvényházban dekoráltam. A virágokkal díszített hinta volt az egyik kedvencem, amihez a hintát a vőlegény készítette a menyasszonynak. Nagyon megkedveltem Őket és boldogsággal tölt el, hogy hozzájárulhattam az esküvőjük varázslatos hangulatához.

Tündi & Balázs

Hálás vagyok, hogy elkészíthettem Tündi menyasszonyi csokrát. A csokor ragyogó barack árnyalatai kifinomult megjelenést kölcsönöznek a menyasszonynak, nem igaz?
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.